COVID-19 FREE APARTMANI

Naslovna / COVID-19 FREE APARTMANI

Mjere za zaštitu gostiju i zaposlenika

Royaluxs je za Vas pripremio skup mjera i odluka kako bih Vas zaštitio od bolesti COVID-19 i pružio Vam siguran i bezbrižan odmor u našem smještaju.

Dezinfekcija smještaja

Svi naši objekti pažljivo se čiste i dezinficiraju sa posebnim sredstvima poslje sveke izmjene gostiju.

Sigurna prijava gosta

Zdravlje naših gostiju i zaposlenika od najvećeg je prioriteta za nas. Stoga smo razvili plan mjera za sigurnu prijavu i odjavu gosta u smještajne jedinice. Svi naši gosti prijavljuju se na recepciji koja je zaštičena u skladu sa propisima zdravtvene organizacije.

Politika otkazivanja

Otkazivanje će biti besplatno do 3 dana prije dolaska za nove rezervacije do kraja rujna. U slučaju kašnjenja otkaza, naplaćuje se 90% od ukupnog iznosa rezervacije. U slučaju nedolaska, neiskorištenog smještaja ili ranog odlaska, naplaćuje se 100% od rezervacije. Iznimke su moguće za pojedine hotele.

Prijenos rezervacije

Ako postoje ograničenja putovanja i dolazak stoga nije moguć, nudimo i promjenu rezervacije na 2021. Zbog izvanredne situacije, moguće je promijeniti rezervaciju za isto razdoblje putovanja, samo s razdobljem od godinu dana, bez dodatnih naknada. Ako želite prenijeti boravak u drugu sezonu, cijena će se prilagoditi sezonskoj razlici cijena za 2020. godinu, ovisno o razdoblju putovanja.

corona 1
corona 2
image

100 %

Sigurnost

image

100 %

Čistoća

image

100 %

COVID-19 Free

Top